Nevşehir AK Parti Milletvekilleri hafta sonu programları çerçevesinde dün ki Avanos ve Ürgüp açılış ve ziyaretlerinin ardından bugün de Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü yi ziyaret ettiler.

Nevşehir de ki Oda Başkanlarıyla bir araya gelen Nevşehir Milletvekilleri burada bulunan oda başkanlarının sorunlarını dinlediler...

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü Milletvekillerimize çalışmaları hakkında bilgiler verirken Nevşehir Milletvekilleri de Ülke ve Nevşehir gündemine ilişkin konularda görüşlerini açıkladılar...

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü AK PArti Nevşehir Milletvekillerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sağolsunlar Bizler oda başkanları olarak vekillerimizin bizlerle sıcak ilişkiler içinde olması ve odalarımıza kayıtlı esnaflarımızın sorunlarıyla yakından ilgilendikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.Kendilerinden Allah razı olsun Şuana kadar Hiçbir konuda telefonlarımız cevapsız kalmadı dedi.
Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider de yaptığı konuşmalarında hepimizin görev ve sorumlulukları farklıda olsa ortak amacımız ve temel konumuz NEVŞEHİR. Memleketimiz adına yapılacak bütün hizmetler için birlik ve beraberlik içinde çözüm arayışı için gereken ne varsa bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hazırız dedi.
Nevşehir Milletvekillerimiz 13 Nısan 2013 Cumartesi Gunu Saat 15.00 De Nevşehir Ak Parti İl Başkanlığında  Görsel ve Yazılı Basınımızın güzide temsilcileri ile bir araya gelerek gündeme dair sohbet toplantısı düzenleyecekler.