AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Milletvekili adaylarını görkemli bir programla tanıtmaya hazırlanıyor.

Nevşehir’de 3 seçimdir, 3 milletvekili çıkararak Nevşehir’in siyasi hayatında ilkleri yaşatan AK Parti, 4. Seçim sürecinde de Nevşehir’den yine 3 milletvekili çıkartabilmek için seçim sahasına inmeye hazırlanıyor.

AK Parti Nevşehir İl teşkilatı, seçim yarışına katılacağı Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’i tanıtmak amacıyla 12 Nisan Pazar günü aday tanıtım toplantısı düzenleyecek.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, 2002 yılından beri AK Parti’nin katıldığı seçimlerin bir demokrasi şöleni içerisinde geçtiğini belirterek, 7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ile de çıtayı daha yükseklere taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Tüm parti teşkilatları olarak, 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için çalışmaların startını verdiklerini ifade eden Tanrıver; “bundan sonraki süreçte 2023 vizyonuna uygun bir Türkiye düşüncesi ile çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

Tanrıver, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde 12 Nisan 2015 Pazar günü saat 13.00’ de düzenlenecek Milletvekili aday tanıtım toplantısına tüm Nevşehirlileri davet etti.