AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından “online üyelik” sistemi devreye konuldu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, Hedef 50 Bin Üye projesi kapsamında online üyelik dönemi başlatarak, Parti üyeliklerini artık internet üzerinden de kabul edebilecek.  

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nın resmi internet sitesi www.akpartinevsehir.org.tr. üzerinden ilk üyelik talebinin alınacağını ve akabinde Hedef 50 Bin Üye komisyonunca değerlendirileceğine işaret eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver; “ İl teşkilatlarımız olarak başlattığımız Hedef 50 Bin Üye çalışmalarımıza hız kazandırdık. İl yönetimi, merkez ilçe yönetimi kadın ve gençlik kolları üyelerimiz tarafından oluşturulan bir komisyonla yürüteceğimiz çalışmalarımız kapsamında online üyelik sistemini devreye koyduk. Partimize gönül vermiş vatandaşlarımızın ilk etapta online sistem üzerinden üyelik talebini alacağız ve daha sonra Hedef 50 Bin Üye komisyonumuz bu vatandaşlarımız ev ve işyerlerinde ziyaret ederek, resmi üyeliklerini gerçekleştirmiş olacaklardır” dedi.

Online üyelik sistemi üzerinden başvuruda bulunacakların, formdaki kişisel bilgiler bölümlerini eksiksiz doldurması uyarısında bulunan Tanrıver; “üye olmak isteyenlerin geçerli bir adres, iletişim numarası ve kimlik numarasına da sahip olması gerekmektedir. Aksi halde üyelik işlemleri gerçekleşmeyecektir” dedi.

AK Parti’nin kayıtlı 32 bini aşkın üyesi ile Nevşehir’de  en büyük parti olduklarını ifade eden Tanrıver:” “İnternet sitemiz üzerinden online ‘parti üyelik’ sistemini hayata geçirdik. Hedefimiz internetin bu alandaki gücünü de kullanıp Nevşehir’de hedeflediğimiz 50 bin üye seviyesine çıkabilmektir” dedi.