Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, AK Parti Nevşehir İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ne katıldı. 

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın da destek verdiği Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde açıldı. Dünyanın farklı ülkelerinden de katılımın olduğu kongre ve serginin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve aralarında Nevşehir heyetininde bulunduğu belediye başkanlarıyla birlikte yaptı. 

Nevşehir İl Genel Meclis Başknaı Gürbüz Dinç proğrama ilişkin yaptığı açıklamasında; "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Akıllı şehir ve belediyeler kongresine il özel idare genel sekreterimiz Kamil Duru Nar Belediye Başkanımız Süleyman Özçelik ve Karapınar Belediye Başkanımız Yasin Güneş ile birlikte katılım sağladık" dedi.