Ak Parti Nevşehir 5. Olağan Kongresinde Hazırlıklar sürüyor...13 Aralık 2014 Cumartesi günü düzenlenecek olan kongrenin bütün hazırlıkları son sürat tamamlanıyor.5. Olağan Kongre için  hazırlıklar son aşamaya getirilirken, çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver; Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun katılımlarında Birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz 5. Olağan kongremizin şimdiden ülkemiz,milletimiz ve partimiz adına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Tanrıver, 13 Aralık 2014 Cumartesi saat 11 de Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik,Enerji Bakanımız Taner Yıldız, AK Parti Gurup Başkan Vekilimiz Mustafa Elitaş,Ar-Ge Başkanımız Ekrem Erdem in katılımı ile gerçekleştirilecek olan AK Parti Nevşehir 5.Olağan Kongremize tüm Nevşehir halkımız davetlidir.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 'Kongremiz, Türkiye’mizin büyümesine vesile olacaktır' dedi.

Nevşehir Ak Parti İl Kongresi hazırlıkları devam ediyor

AK Parti Nevşehir İlçe kongrelerinin ardından,www.fibhaber.com a bir değerlendirme yapan Başkan M.Ali Tanrıver, 6-19 Kasım tarihleri arasında 7 ilçenin kongresini tamamladıklarını söyledi. 13 Aralık’taki AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Kongresi’yle ilgili hazırlıkların da tam gaz devam ettiğini belirten Başkan Tanrıver, “İlçe kongrelerimiz, birer şölen ve bayram havası içerisinde geçti. Kongrelerimizin tamamına katıldım. Bir günde 2 kongre yaptık, Kongrelerimiz, oldukça verimli geçti. 7 ilçemizden 2’sinde başkan değişirken, 5’inde değişiklik olmadı” dedi.

“ATILACAK ADIMLARIN PROVASI”
AK Parti’nin, demokrasiye, milletin değerlerine, ülkenin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle darbe kurallarını ve paralel yapının oluşturabileceği arızaları ortadan kaldırmayı kendine şiar edinmiş bir parti olduğunu hatırlatan Başkan M.Ali Tanrıver, şunları anlattı:
“Bu hedef çerçevesinde yapmış olduğumuz kongreler aslında bizim bu hedeflerimize atılan adımdır. Kongremiz Türkiye’mizin büyümesine vesile olacaktır. Her bir kongremiz ülkemizdeki darbe rejimlerinin, vesayet kalıntılarının ortadan kaldırılmasına, Pensilvanya veya Pensilvanya’nın emrinde olan paralel yapının kalıntılarını ortadan kaldırmaya vesile olacaktır. Yapılan kongrelerimizde, içinde yaşadığımız bu kongre süreçlerimizde, 2015 yılında yapılacak olan genel seçimde hedeflemiş olduğumuz 2023 vizyonu, 2053 ve 2071 Türkiye’sine atılacak olan adımların birer provasıdır.”

“HALKIMIZ CEVABINI VERİYOR”
AK Parti'ye karşı halkın teveccühünün her geçen gün artarak devam ettiğini ifade eden Başkan Tanrıver, “İçeriden ve dışarıdan sürekli saldırılar yapılmak isteniyor. Bu da aslında ülkemizin ne kadar büyüdüğünü, ne kadar geliştiğini ortaya koymaktadır. Bizler kendi yerli otomobilimizi yapalım derken birileri 17 Aralık operasyonunu yapmaya çalışıyor. Bizler kendi uydumuzu, kendi kanal İstanbul’umuzu yapmaya çalışırken birileri 25 Aralık, 6 Ekim, 7 Ekim operasyonlarıyla bu ülke üzerinde bir şeylerin provasını yapmaya çalışıyor. Biz teşkilat mensupları olarak buna izin vermedik. Allah’ın izniyle bundan sonra da izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“ARTIK GÜÇLÜ TÜRKİYE VAR”
Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını belirten BaşkanM.Ali Tanrıver, “Bir tane Anayasa kitapçığının fırlatılıp, bir gecede insanların servetlerinin eridiği günleri geride bıraktık. Şu anda mensubu olduğumuz partimiz, artık bir Anayasa kitapçığının fırlatılmasını dikkate almayacak bir ülke inşa etti. Hamdolsun ki, 600 yıl 3 kıtada hakimiyet kurmuş bir ecdadın torunlarıyız. Sadece kendi toprak bütünlüğü içerisinde yaşayanlara değil dünyanın herhangi bir coğrafyasındaki mazluma, ihtiyacı olana el uzatan ecdadın torunlarıyız. Bizler de aynı şeyi yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizler bunu yaptıkça Allah da bizi koruyacaktır. Bizler bu emeğimizi ortaya koydukça Rabbim de bizim emeğimizin karşılığını verecektir” dedi.

Tanrıver, Bugün Yeni Türkiye olarak tanımladığımız demokratikleşme, refah toplumu, kalkınma, öncü ülke olma, ilerleme ve büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma süreçlerinin tamamını siyasi yolculuğunun ve büyük başarı hikâyesinin bir destanı olarak gerçekleştirdiğini söyledi.

AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkenin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle; vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirdiğini belirten İL Başkanı Tanrıver, “AK Parti’nin önümüzdeki hedefi; başlayan 5. Olağan Kongre süreciyle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, aziz milletimize verdiği sözü tutarak 2023, 2053, 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran AK Parti Beşinci Olağan Kongresinden elde edeceği güç, kongrelerden çıkaracağı enerji birlik ve beraberlik anlayışı ile milli iradeyi bu topraklarda hâkim kılmaya devam edecektir. Kongrelerimiz millet egemenliğinin, millet iradesinin ve millet iktidarının kaynağıdır” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Başbakan Davutoğlu’na Hazırlanıyor
Hazılrıklar Neşe ve Büyük Coşkuyla Sürüyor...
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı 5. Olağan Kongreye hazırlıklarını tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı 13 Aralık 2014 Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı 5. Olağan kongreye gece gündüz eksizsiz olarak hazırlanıyor. Nevşehir Damat İbrahim Paşa spor salonunda yapılacak olan İl kongresi için AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından hazırlıklar devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’inde yerinde izlemiş olduğu hazırlıklar artık son aşamaya gelmiş durumda. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver kongre hazırlıkları kapsamında spor salonunda gece gündüz aralıksız çalışan AK Parti Gençlik Kollarına teşekkür ederken kongre hazırlığı çerçevesinde de İl Başkanı Tanrıver ve Gençlik Kolları hazırlıklar öncesinde ise selfie (öz çekim) yapmayı da ihmal etmemeleri dikkatlerden kaçmadı.