AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, sabah saatlerinde İstanbul'dan Kayseri'ye oradanda kara yolu ile ilk olarak baba ocağı İnallı köyünde ailesini ziyaret etti. Acıgöl girişinde Kalabalık bir kovboyun kendisini karşıladığı Arı, daha sonra AK Parti Acıgöl ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ailesi ve köylüleriyle helalleşen Rasim Arı'nın sonraki istikameti Nevşehir'e oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nda partililer tarafından coşkuyla karşılandı. 

AK Parti il binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına Rasim Arı ile birlikte AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Belediye Başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamasında; "AK Parti Nevşehir olarak İl Başkanlığımızda düzenlenen İl Belediye Başkanı aday tanıtım toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Başkan adayımız Rasim Ari’ya ve Şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 31 Mart 2019 da Nevşehir #Durmak Yok Yola Devam diyecek İnşallah.‬" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "AK Parti Nevsehir İl Başkanlığımızda teşkilatımızla birlikte Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı’nın Aday Tanıtım Toplantısını gerçekleştirdik.‪“Biz,her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesini verdik, vermeye de devam edeceğiz. Seçimler sandıkta değil gönüllerde kazanılır, Nevşehir’de Gönül Belediyeciliği için adayımız Rasim Ari hayırlı olsun.‬ Biz,birlikte Nevşehir’iz, Sevdamız Nevşehir”‬. Önce Millet Önce Memleket" dedi.

İl Başkanı Yanar'da "Nevşehirimize Belediye Başkanı Adayı olarak belirlenen Rasim Ari ‘ya hayırlı uğurlu olsun. Rabbim çıktığımız bu kutlu dava yolunda birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah .." dedi. ‬