31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Nevşehir belediye başkanlıklarıyla ilgili ismi geçen kişiler kamuoyunun gündemine düşmeye başladı.

Nevşehir Siyasi kulisinin bu günlerde gündemi belediye başkanlığı... İşte Nevşehir belediye başkanlığı için kamuoyunda konuşulan o isimler...
Normal takviminde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için geriye sayım devam ediyor. Seçim tarihi yaklaştıkça aday olmak isteyenlerin de isimleri kamuoyunda yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Şimdiden birçok isim gerek medyada, gerekse siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.
FİB Haber Merkezi olarak kamuoyunda ve siyasi kulislerde dillendirilen Nevşehir Belediye Başkanlığı için en çok ismi geçenleri sizler için derledik: İşte ilk olarak Nevşehir Belediye Başkanlığı için gündemde yer alan o isimler....

Yerel seçime doğru NEVŞEHİR...

NEVŞEHİR:
 

AK Parti: İşte Nevşehir Belediye Başkanlığı için İlk planda isimleri geçenler ;

Atilla Seçen

M. Rauf Yanar

Rasim Arı

Kamil Duru

Taner Okşar

Savaş Benli

 Muhammed Feyzi Aygün

Mehmet Ali Tanrıver

Ali Kemikkıran

Ebubekir Gizligider

Yavuz Yapar

Rıdvan Köybaşı

Zafer Salgın

Zafer İnanır

Ersan Erkut

Erdal Feralan

Sedat Cantekin

Salim Koşar

Emre Çalışkan

Ayşe Hamleci

Ahmet Belada

AK Parti kanadında şuan Nevşehir Belediye Başkanlığı için en çok isimleri zikredilen isimlerden... Şuan için İsimlerinin açıklanmasını istemeyen 2 kişi de şuan siyasi havayı soluyanlardan...
 

MHP: 

Özden Taşğın,

Fazlı Koç, 

Mehmet Göncü,

Mustafa Uğur ,

Adnan Dirikoç,

Şeref Kalfaoğlu,

Cengiz Kaya,

Mehmet Varol 

CHP: 

Bülent Yumuş,

Fahri Ertik isimleri ilk başta akla gelen isimler.


2019 Yerel seçimleri için Nevşehir'de Aday bolluğu yaşanması beklenilen ve bu özellikleriyle seçimlerin yine gözde partisi AK Parti bu konuda oldukça hareketli. Şu an için teşkilatlarda görev yapan bazı isimlerin 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanı olmak istediği biliniyor. Tabi AK Parti’de il ve ilçelere belediye başkanı aday olmak isteyen AK Parti mensupları genel merkezden gelecek işareti bekliyor.

Kuşkusuz kamuoyu anketleri ve temayül yoklamalarından çıkacak sonuçların da aday belirlemede etkisi olacaktır.

Ankara’dan gelen haberler 31 Mart 2019'da yapılacak olan Yerel seçimler için siyasi partilerin adaylarını bu kez çok önceden belirleyeceklerini gösteriyor.

Kısacası, bu seçim kampanyası son derece hareketli olacak gibi görünüyor. Bilinen ve beklenen  tek gerçek Nevşehir ve Türkiye'miz için yeni uzun soluklu ve oldukça renkli bir seçim süreci bizleri bekliyor. Nevşehir Belediye Başkanlığı için Aday bolluğu yaşanması beklenilen 2019 Yerel Seçimlerinde bu bollluk demekki artık Nevşehir siyasetçide İş Adamıda yetiştiriyormuş görüşünü ön plana çıkarıyor.

Hakkımızda hayırlısı olsun...

FİB Haber Merkezi soruyor; "Sizce Nevşehir Belediye Başkanı KİM olmalı ?" Öneriniz varsa lütfen paylaşın...

Not: İsimler geldikçe eklenecektir...