Nevşehir  Belediye Başkanı Atilla Seçen, Birlik Vakfı  Nevşehir Şubesi ile Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği(DERSİAD)  Nevşehir Şubesi’nin birlikte düzenlediği  Birlik ve Kardeşlik İftarına katıldı.

Diriliş Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem  AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı  Mustafa Açıkgöz, 27. Dönem  AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı  Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  AK Parti  İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı  Edip Avşar,  AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, daire müdürleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeği öncesinde AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem  AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı  Mustafa Açıkgöz, 27. Dönem  AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı  Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  AK Parti  İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı  Edip Avşar,  AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, iftar yemeğine katılan vatandaşları masalarında ziyaret ederek sohbetler yaptı.

İftar yemeği sonrasında Birlik Vakfı  Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve  Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği(DERSİAD)  Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, düzenlenen iftar yemeğine gösterdikleri ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’de, vatandaşların yarın akşam idrak edilecek Kadir Gecesi ve sonrasındaki Ramazan Bayramını en içten duygularla tebrik etti.

BERABERLİK RUHU İLE ÇALIŞIYORUZ

Türkiye’nin 24 Haziran’da geleceğini de belirleyeceği önemli bir seçim arifesinde olduğunu dile getiren Seçen, milletimize seçimlerin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

İstişareler içerisinde bundan sonraki süreçte de hizmetlerin süreceğini belirten Seçen, hep birlikte halkımızın beklentilerine uygun çalışmalar ortaya koyacaklarını kaydetti. ‘Kapım, Gönlüm ve Cep Telefonum her zaman hemşehrilerime açıktır’ diyen Seçen ,birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket etmeyi en temel düşünce olarak değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’da  birlik ve beraberlik içerisinde böyle bir iftar yemeğini düzenleyen Birlik Vakfı  Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve  Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği(DERSİAD)  Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek başta olmak üzere tüm yöneticilerini tebrik etti.