AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Belediye Başkanı Atilla Seçen Nevşehir Belediyesi tarafından borsa kavşağında devam eden sıcak asfaltlama ve altyapı çalışmalarını yerinde incelediler.

Şehir merkezindeki ana yolların sıcak asfaltla kaplanmasına yönelik olarak bir süreden beri devam ettirilen çalışmaların tamamlanma aşamasına getirildiği Borsa Kavşağı ile Millet Caddesi arasındaki yolda ,TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Belediye Başkanı Atilla Seçen birlikte incelemelerde bulundu.

Borsa Kavşağı, Millet Caddesi ve Fişekçi Camine kadar olan bölümün sıcak asfalt ile kaplanmasını amaçlayan çalışmalar konusunda yetkililerden bilgi alan AK Parti Nevşehir Heyeti, bu kapsamlı çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması için yoğun bir çabanın harcandığını ifade ettiler.

Devletin tüm kurumlarıyla en ücra köşede yaşayan vatandaşa hizmet götürmesinin ne denli önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Bizim insanımız, hizmetin en iyisine layık. Nevşehir'imize en iyi hizmeti götürebilmek için büyük bir özveriyle, koordinasyon ve uyum içerisinde çalışıyoruz" dedi. 

Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Borsa Kavşağında devam eden asfalt yapım çalışmalarını AK Parti Nevşehir heyeti olarak yerinde inceledik. Durmak yok YOLA devam" dedi.‬

İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; "Ak Parti heyeti olarak Şehrimiz için Borsa kavşağında yol yenileme çalışmasını yerinde inceledik. Birlik ve beraberlik içerisinde, Aşkla, Şevkle Çalışmaya DEVAM ediyoruz.." dedi.