Hemen yanı başımızdaki Aksaray ,Kırşehir,Kayseri ve Niğde Belediye Başkanları her fırsatta halkın sesine kulak verip vatandaşlarıyla kucaklaşırken Nevşehir de vatandaş bu görüntülere hasret kaldı…

Gerek Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki gerek Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci den sonra en son Niğde Belediyesinden FİB Haber Merkezine gönderilen haber ve resimler Nevşehir için açıkçası bir gerçeği tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor. Geçtiğimiz haftalarda Kyseri ve Kırşehir Belediye Başkanlarının halkla kucaklaşmalarını periyodik olarak yaptıklarını sizlerle paylaşmıştık.

Şimdi de komşu Niğde Belediyesinden FİB Haber Merkezine gönderilen bir haberi sizlerle paylaşmak istiyoruz.Kalan yorum sizlerin…

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan Adım Adım Niğde’yi Geziyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan halkın sesine her fırsatta kulak veriyor.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediyede gerçekleştirdiği halk günlerinin yanı sıra cadde cadde, esnaf esnaf gezerek halkın sorun ve isteklerini dinliyor.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getiren esnaflar; “Belediye Başkanımız yaptığı hizmetlerin yanı sıra her fırsatta halk ile de diyalog içerinde olduğunu görüyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’da bu görevini de fazlasıyla icra ediyor. Her fırsatta ziyaretini eksik etmiyor. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Halkın sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’nin her köşesini adım adım dolaşarak halkı dinlemeye istek ve şikayetlerini bizzat kendisi almaya devam ediyor.

İşyeri sahipleriyle ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akdoğan, hizmetin en iyisini sunmak için esnaf ile vatandaşın görüş ve düşüncelerine değer verdiklerini ifade etti.