Nevşehir'imizde birlik ve beraberliğin meyvelerini alıyoruz açıklamasında bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz,"AK PARTİ olarak 15 yıldır yatırıma önem verdik. Bu yatırımdan ve topyekün kalkınmadan Nevşehir 'imiz de payını gün geçtikçe artırıyor." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'le ilgili önemli son gelişmeleri şu başlıklar halinde sıralayarak halkımıza müjdeler verdi.

VARAN1-  Nevşehirspor umuza 10 Bin kişi kapasiteli Yeni Stadımız için TOKİ Başkanımızla gereken görüşmelerimiz ve işbirliğimiz artarak devam ediyor. Sporun ve sporcunun şehri, Nevşehir için hep birlikte kolları sıvadık. Nevşehir 'imize son derece modern bir stadın yapımına en kısa zamanda başlanarak, stadımızı ilimize, bölgemize kazandıracağız. 

VARAN2- Nevşehir'imize yaklaşık 800 milyon TL'lik dev bir yatırım daha..
 
VARAN 3- KOP kapsamında Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Gümüşkent'imiz için tarımsal sulama projemiz onaylanarak 1.025.000,00TL'lik ödeneğimiz çıktı 1.181 dekar alan sulanacak .

VARAN4- Bir müjdede Çiftçimize: Havza bazlı 19 stratejik ürüne "Patetes" de dahil ediliyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Milletvekilleri olarak "​Tarımda, sporda, eğitimde öncü şehir Nevşehir için hep birlikte çalışıyoruz. Yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek olup, Nevşehir büyüyecek Türkiye güçlenecek." dedi.