AK Parti'nin 27. Dönem 2.Sıra Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Gün içerisinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Bilal Erdoğan'ı ağırlayan Nevşehir Milletvekili Adayı Menekşe ve İl Başkanı Yanar, daha sonra Nevşehir merkez Keçeciler caddesinden başlayarak belediye caddesi ve sarraflar çarşısındaki esnaf ve vatandaşlar ile kucaklaşmaya DEVAM eti. Esnafa 'hayırlı işler' dileyen AK Parti Milletvekili 2.sıra adayı Yücel Menekşe çarşı esnafıyla bol bol sohbet ederek gönüllerini aldı. Nevşehirli vatandaşlardan büyük teveccüh gören Menekşe'ye halkın yoğun ilgisi olduğu gözlerden kaçmadı.

AK Partili Yücel Menekşe, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında hem vatandaşların hemde esnafın desteğini almaya devam ediyor.

Milletvekili adayı Menekşe şahsına gösterilen yoğun ilgi ve teveccühleri için Nevşehir halkına teşekkür ederek; AK Parti halkımızın partisidir ve halkımızın kendini bulduğu bir partidir. Yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’nin oy oranını arttırarak yine iktidara geleceğine inanıyoruz. Bugüne kadar sizler oylarınızla AK Parti’ye destek verdiniz, bu seçimlerde yine destek vereceğinize inanıyorum” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar da, "Nevşehir AK Parti teşkilatımız bütün kademeleriyle seçimlere hazır. Reise 3-0 için sözümüz, vatana borcumuz var” dedi.

Yanar, AK Parti 17 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi. Dünya Liderimiz, Halk Adamı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, Vakit Türkiye Vakti diyerek ,durmadan yorulmadan yola DEVAM diyoruz. " ifadelerini kullandı.