CHP Nevşehir İl Yönetimi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılında düzenlediği tören ile Atatürk Anıtı’na çelenk takdim ederek, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını andı.

Nevşehir Valiliği önünde düzenlenen programa CHP İl Başkanı Kamil Gülmez’in yanı sıra, CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe, Partili yöneticiler ve partililer katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıldönümü nedeniyle partililerle Nevşehir Valiliği önünde bir araya gelen CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Atatürk anıtına çelenk koydu.

CHP heyeti tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden programda CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan günün anlam ve önemini içeren birer konuşma yaptılar.

Çelenk sunma törenine katıldıkları için Milletvekili Sarıaslan, Kadın Kolları Başkanı, İl Yönetim kurulu üyelerine ve Partililere teşekkür eden Gülmez, 30 Ağustos Zaferinin Türk ulusunun bağımsızlığına giden yolda çok önemli bir dönem noktası olduğunun altını çizdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber:Mustafa Fereveren