CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve partililer CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiler. 

CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez; "CHP Genel Merkezinde İl yönetim kurulu, İlçe Başkanları ,Gençlik kolu Başkanı, Kadın kolu Başkanı, İl Genel Meclisi üyeleriyle Genel Başkanımız, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nu ziyaret ettik" dedi. Ziyaretin son derece verimli bir ortamda geçtiğini söyleyen il başkanı Gülmez; “Nevşehir'in siyasi resmini ve parti içinde yaşanan gelişmeleri de genel başkanımıza anlatma fırsatı bulduk” dedi.

Heyet Üyeleriyle Bir Süre Sohbet Eden Kılıçdaroğlu'na Chp Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Partinin Durumu, Nevşehir'in Sorunları Ve Çözümü İçin Yapılabilecekler Konusunda Brifing Verdi. İl Başkanı Kamil Gülmez'i Dinleyerek Notlar Aldıran Genel Başkan Kılıçdaroğlu, İsteklerin Takipçisi Olacağını, Belirterek Tüm Nevşehirlilere Selam Ve Saygılarını İletmelerini İstedi.

Chp Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Chp Nevşehir Heyeti olarak Bölgelerinin Sorunlarını Anlatma, Fikir Alışverişinde Bulunma adına Tam Kadro Ankara'da İdik. Ayrıca, Genel Başkan Yardımcılarımız Bülent TEZCAN ve Tekin BINGÖL’ü Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcımız Yaşar NESLIHANOĞLU’nu ziyaret ettik.. Oldukça verimli bir ziyaret oldu dedi.