NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir’de yol haritasına yön vermek üzere il danışma toplantısı düzenledi.

Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonundaki toplantıya eski ve mevcut olmak üzere 4 il başkanı da katıldı. Eski il başkanlarından Bülent Yumuş, Bülent Dağdibi ve Mehmet Değirmenci’nin yanı sıra mevcut il başkanı Kamil Gülmez’in de katıldığı toplantıya ilçe başkanları, belde başkanları da katıldılar. Toplantıya CHP Hacıbektaş ve Avanos belediye başkanlarının katılmayışı da dikkatlerden kaçmadı.


Söz konusu toplantıyı göreve geldiği ilk günden itibaren yapmayı planladığını söyleyen İl Başkanı Kamil Gülmez, “Yaklaşık bir yıldır il başkanlığı görevini sürdürüyorum. Göreve ilk geldiğim günden bu yana böyle bir toplantıyı planlıyordum. Zira bu toplantı ile zaman zaman bizleri eleştiren partililerimizin çizeceğimiz yol haritasında bizlere yön vermelerini de bekliyorum. Burada dile getirilen tüm sorun ve öneriler tek tek ele alınacak. Amacımız önümüzdeki yerel seçimde ve ardından gelecek genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisinin başarılı olması. 30 yıldan bu yana Nevşehir’de milletvekili çıkaramayan Partimizin bu başarıyı elde edebilmesini istiyoruz. Nevşehir tüm ilçelerinde ve beldelerinde CHP’nin başarılı olup belediye başkanlıklarını kazanmasını arzu ediyoruz” dedi.

Toplantıda söz alan CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Bilgin’de düzenlenen toplantıda dile getirilen tüm hususların büyük bir hassasiyet içerisinde değerlendirileceğine vurgu yaptı.