NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde kurban bayramı nedeniyle bayramlaşma programı bayramın üçüncü günü Parti İl binasında yapıldı.

Bayramlaşma Programına İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ve Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Eski ev sahipliği yaptılar.

Cumhuriyet Halk Partisinin erken seçimde aday gösterdiği Fahri Ertik, Mehmet Seyhan Duru ve Fulya Altınsoy’un da katıldığı bayramlaşmaya partililerin ilgisi de büyüktü.

Programda konuşan İl Başkanı Kamil Gülmez, Bayramlaşma programına katılanlara teşekkür edip bayramlarını kutladı. Gülmez, 7 Haziran seçimlerinde alınan 26 bine yakın oyun üzerine daha fazlasını koyarak Nevşehir’den bir milletvekili çıkarmanın gayreti içerisinde olacaklarına dikkat çekti.

CHP Nevşehir birinci sıra adayı Fahri Ertik, 1 Kasım seçimlerinin ülkede yeniden birlik ve bütünlüğün sağlanabilmesi için büyük önem taşıdığına değinirken, Nevşehir’de genç bir bayan adayın Cumhuriyet Halk Partisinde olmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Seçimlere bir ay gibi kısa bir süre kaldığını hatırlatan Cumhuriyet Halk Partisi İkinci sıra adayı Mehmet Seyhan Duru, aday adaylığı başvurusunda bulunurken kendisinin kesinlikle sıralamaya girmek ya da girmemek gibi gayesi bulunmadığını, Parti genel merkezinin kendisini ikinci adayı olarak açıklamasından büyük onur duyduğunu ifade etti.

Bayramlaşma programına katılanlara kendisini tanıtan Cumhuriyet Halk Partisi Üçüncü sıra adayı Fulya Altınsoy ise, Fahri Ertik ve Mehmet Seyhan Duru gibi deneyimli siyasetçilerle birlikte Cumhuriyet Halk Partisini Nevşehir’de zafere ulaştırmak için çalışacaklarından büyük mutluluk duyduğunu söyledi.