AK Parti Nevşehir 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın da katılımıyla Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.

Kongrede, tek listeyle yapılan seçimle Ayşe Bilgiç AK Parti Nevşehir Kadın kolları başkanlığına seçildi.

Kongreye, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizliider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile partililer katıldı.

Kongre'de konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan 
Bir olalım, iri olalım, diri olalım” öğüdüyle bu toprakların kardeşlik mayasını çalan Hacı Bektaş-ı Velilerin yurdu; tarihin, tabiatın, kültürün, turizmin şehri, Peribacalarının kalbinin attığı Nevşehir’deyiz. AK Parti Nevşehir 5. Olağan Kadın Kolları Kongremiz hayırlı olsun. Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Bilgiç'e görevinde başarılar diliyorum" dedi.


AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "5. Olağan İl Kadın Kolları Kongremizi Genel Başkan Yardımcımız Sn Çiğdem Karaaslan’ın katılımları ile büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik.. Göreve yeni seçilen Başkan ve yönetimimize başarılar diliyorum.. Öncesi, eskisi, Yenisi yok.. Biz kocaman güzel bir aileyiz.."dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, "5. Olağan Ak Nevşehir Kadın Kolları Kongresi ilimizde hayırlara vesile olsun. “Anadolu’muzun fedakar kadınlarına selam olsun. AK davada en ön safta her zaman milletimizin güçlü geleceği için çalışan kadın kollarımız; demokrasinin, birlik ve beraberliğin temelini oluşturmaktadır.” Nevşehir Kadın Kolları Başkanımız Sn Ayşe Bilgiç’e ve Nevşehir Kadın Kollarımıza AK davada başarılar diliyorum" dedi.