Yoğun çalışma temposundan fırsat bulduğu zamanlarda vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteren AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve AK Parti Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Semih Bilgili ile birlikte aileleri evlerinde ziyaret etti. Başkan’ın ziyaret ettiği her ailenin farklı hikâyesi var.

Ziyaret kapsamında ayrı ayrı evlere konuk olan Nevşehir AK Parti heyeti, Ev ziyaretlerinde ailelerle sohbet ederek sorunlarını dinliyor.


AK Parti Nevşehir'de ev ziyaretleriyle gönül alıyor...

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar bugün ev ziyaretleri kapsamında Bahçelievler mahallesinde bir aileyi çat kapı ziyaret ettiler.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; Çat kapı ev ziyaretleri kapsamında ilimizin farklı mahallelerinde vatandaşlarımıza periyodik olarak ev ziyaretleri yaparak sohbet etme imkânı bulduklarını söyledi. Ziyaretlere ev halkının yanı sıra komşu evler ile apartman sakinlerinin de katıldığını çok yönlü ve faydalı sohbetler gerçekleştirdiklerini aktardı.


Yanar, " Gündüz esnaf ziyaretleri sonrasında ev ziyaretleri ile dolu dolu bir günün sonunda bu akşamki ziyaretlerimizi de Nevşehir merkez Bahçelievler Mahallemizde Çatkapı ziyaretlerimizle ailelerimize misafir olup, dua istedik.. Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok Yola Devam İnşallah..." dedi.