31 Mart 2019  tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimi için AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Rasim Arı'nn Sanayi seçim bürosu dualarla açıldı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın, Sanayi Seçim İrtibat Bürosunun açılışı TBMM Divan Katip Üye, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Milletvekili Yücel Menekşe, İl Başkanı M.Rauf Yanar, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Partiler ve çok sayıda sanayi esnaflarının  katılımıyla yapıldı.

Nevşehir Yeni Sanayi Meydanı 10.Blok No:14'de hizmete giren seçim bürosunun açılış kurdelesi, TBMM Divan Katip Üye, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Başkanı M. Rauf Yanar, Belediye Başkanı Atilla Seçen, partililer tarafından kesildi.

Seçim bürosu açılışından sonra partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Yeni Sanayi esnaflarımızla bir aradayız. Yeni seçim büromuzun açılışını gerçekleştirdik.‬ ‪Sanayi esnaflarımıza verdiğimiz sözümüzün arkasındayız. 16 yıldır esnaflarımızın yanında olan AK Kadrolara, 31 Mart’ta da desteklerinizi bekliyoruz. Nevşehir için Rasim Ari ‬.." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise, "Mübarek bir günde hayırlı hizmetlere imza atmak aşkı ile Tevazu Samimiyet Gayret ile çıktığımız bu kutlu yolda seçim ofislerimizin 4. sünün açılışını Yeni Sanayi Meydanında gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın da dediği gibi Durmak Yok Yola Devam" dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'da; "Ziyaretler ve planlanan seçim çalışmalarından kalan zamanda kendisinin de seçim irtibat bürosunda vakit buldukça sanayi esnafı vatandaşlarla bir arada olacağını ifade ederek, Tüm vatandaşlarımızı seçim irtibat büromuza sohbet etmeye, istişare etmeye, taleplerini dinlemeye bekliyorum. Dedi.

AK Parti Sanayi Seçim Bürosu açılış töreninde Milletvekili Açıkgöz'ün konuşmasını dinlemek için TIKLAYINIZ!