31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Belediye Başkanları Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın ev sahipliğinde istişare toplantısı yaptılar. Toplantıya AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'de katıldı

31 Mart’ta seçilen yeni dönem AK Partili Belediye Başkanları ile tanışma, değerlendirme ve istişare toplantısında bir araya gelen Belediye Başkanı Rasim Arı, öncelikle İl Başkanımız ve Milletvekillerimize katılımları için teşekkür ediyorum. “Yola çıkarken birlik ve beraberlik işin besmelesi dedik. Ve rabbime şükürler olsun birlik ve beraberlik içerisinde seçimleri geride bıraktık. Artık şimdi çalışma zamanı" dedi.

Yeni Dönem ile birlikte toplumun refahını sağlamak adına bütünü kuşatan yaklaşımla hareket ederek bir yol haritası izleyeceklerini vurgulayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Nevşehir'in yarınlara çok daha güçlü bir şekilde hazırlanabilmesi için ekibimizle birlikte elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Nevşehir'de, hiç zaman kaybetmeksizin ‘tam gaz’ çalışmak gerekiyor. Bu yükü kaldıracaksak Milletvekillerimizle, meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla, sivil toplum kuruluşlularımızla, muhtarlarımızla ve hemşerilerimizle birlikte çalışacağız. Bundan sonraki süreçte de sahada birlikte olacağız. Toplumun bütününü kuşatan bir yaklaşımla hareket ederek, söz verdiğimiz gibi Nevşehirli hemşehrilerimizin tamamının huzurlu ve mutlu olmasını sağlayacak bir yol haritasıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar; "Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı’nın ev sahipliğinde 31 Mart yerel Seçimleri sonrası Belediye Başkanları istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Hayırlara vesile olsun inşallah ..." dedi.

“Yolumuz uzun, yükümüz ağır”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel Seçimlerinin artık geride kaldığını ve Nevşehirlilerin kendilerine yeniden güçlü bir destek verdiğini söyledi. Açıkgöz, “Şimdi konuşma değil çalışma vakti. Bizlere sağlanan desteğin karşılığını vermemiz gerekiyor. Yolumuz uzun yükümüz ağır. Allah, yar ve yardımcımız olsun” dedi.

31 Mart'ta elde edilen başarının devam etmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarının devam etmesi gerektiğini belirten Açıkgöz, “Önemli olan seçimlerde elde edilen başarının kat be kat artarak devam etmesidir. Seçim sürecinde göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gece gündüz demeden AK Parti ile gönül belediyeciliğinin başarısı için her alanda ter döken herkesi kutluyorum. Seçmenimiz seçimlerde üzerlerine düşen görevi yerine getirmiştir. Bundan sonra iş bizlere düşüyor. Görevimizi layıkıyla yapmak için birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışmamız gerekmektedir. Gerek İl teşkilatımız gerekse biz Milletvekilleri belediye başkanlarımızın her zaman destekçisi olacaktır. Asla yalnız kalmayacaksınız. Verilen bu görevleri hepinizin başarıyla yerine getireceğinizden asla kuşkum yoktur.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerini kazasız belasız atlattıklarını ve 23 Belediyeden 17’sini alma başarısı gösterdiklerini söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de, bundan sonra yapılacak her iyi ve kötü işin yansımasının Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti’ye, olacağını vurguladı. Bu nedenle tüm partilileri bundan sonra da canla başla gayret sarf etmeye ve gösterdikleri faaliyetlerde azami dikkatli olmaya çağıran Menekşe, “Bizler bir davayı temsil ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Yaptığımız her güzel iş davamıza mal edilecek. Her kötü ya da eksik işin yansıması da yine davamıza ve liderimize olacak. O nedenle burada bulunan her bir kardeşimizden destek ve katkılarının sürmesini talep ediyorum. Dualarınızı bekliyorum. Rabbimden tek dileğim, bu gemiyi sağ salim kıyıya yanaştırmak ve gelecek nesillere en iyi şekilde teslim etmek” diye konuştu.

İstişare toplantısında yapılan konuşmaların ardından karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.