AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı geleneksel bayramlaşma töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. AK Parti İl Binasında Kurban Bayramı münasebeti ile düzenlenen törene; AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Seçen, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları, İl, İlçe, Kadın ve Gençlik kolları yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ile Ebubekir Gizligider’in de, teşkilat mensuplarına yönelik birer konuşma yaptığı bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz "AK Parti Nevsehir İl Başkanlığımızda gönüldaşlarımızla, dava arkadaşlarımızla bayramın sevincini paylaşıyoruz. Yolumuz da duamız da bir..." dedi.

Yaklaşık iki saat süren bayramlaşma törenine partililer yoğun ilgi gösterdi.