Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı, 7 Haziran seçimlerinde Nevşehir’de Milliyetçi Hareket Partisinin hedefinin üç milletvekilini de kazanmak olduğunu dile getirdi.

Taşçı, “Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran seçimleri öncesinde yoğun ve titiz çalışma sonrasında adaylarını belirlemiştir. 12 aday adayı içerisinden Sayın Mehmet Varol, Sayın Sait Yüksel ve Sayın Mustafa Uğur adaylarımız olarak belirlenmiştir.

Aday adaylığı sürecinde yoğun gayret gösteren tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra adaylarımız daha büyük bir azimle çalışmalarını sürdürecektir. Biz Nevşehir’imizin makus talihini değiştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. AKP iktidarı ülkemizi ekonomik kaosa, bölünmelere, kutuplaşmaya, yoksulluk ve yolsuzluğa sürüklemiştir.

Halkımız artık yalanlara, yolsuzluklara, ihanet şebekelerine dur demek için yeni bir çıkış noktasına yönelmiştir. Bu seçimlerde halkımızın yol arkadaşı Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Yıllardan beri Nevşehir’in sorunlarına duyarsız kalan AKP vekilleri Nevşehir’in vekilleri olduklarını yeni hatırlamış olacaklar ki, kendilerini Nevşehir’de görmeye başladık. Oysa biz onları başka bir ilden seçilmiş zannediyorduk. AKP artık yolun sonundadır. Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir’de üç milletvekilliğine de taliptir. Köylümüzün, esnafımızın, çiftçilerimizin, memurumuzun, işçimizin, kadınlarımızın sorunlarını biliyoruz. Biz inanıyoruz ki, üç milletvekili de üç hilalden olacak” dedi.