Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından geleneksel hale getirilen istişare toplantısının ikincisi gerçekleştirildi. Toplantıya yaklaşık 400 kişi katılım gösterdi.

Ticaret Borsası Toplantı salonunda Nevşehir Ülkü Ocakları’nın tarafından bugüne kadar yaptığı çalışmalar, önümüzdeki günlerde yapacağı faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak için istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya; Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir,  MHP MYK Üyesi Mehmet Varol, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Başkan yardımcıları Bektaş Demir ve Ersan Erkut,  Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı, Türk-Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, TÜRKAV Nevşehir İl Başkanı Agah Bahadır Ceylan, MHP İlçe ve belde başkanları, partililer ve yaklaşık 400 ülkücü katılım gösterdi.

Kur'an-ı Kerim Okunması ile başlayan dev toplantı da Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının 1 yılda yaptığı faaliyetler slayt gösterisi şeklinde katılımcılara izletildi.

Yapılan bu sunumun ardından kürsüye gelen Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, katılımcılara hitap ederek birlik ve beraberlik çağrılarını yenileyip, bu istişare toplantılarının yararından bahsetti.

2019 yılı içerisinde yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aktaran Başkan Türker, “Yönetimim ve siz dava arkadaşlarım sayesinde büyük mesafeler kat ettik. Yaptığımız çalışmalar gerçekten takdire şayandır. Omuz omuza vererek yaptığımız bu çalışmaların meyvelerini de Allah’ın izni ile alıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından bu çalışmalarımıza destek geliyor. Kısacası çok çok iyi şeyler yapıyoruz.” Dedi.

Birlik ve beraberlik çağrıları yenilendi

Son olarak birlik çağrılarını yenileyen Başkan Türker, “Cenabı Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın, Her daim bir olalım, diri olalım. Hiçbirinizin yokluğunu Allah bizlere göstermesin.” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılardan görüşler alındı ve son olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.