Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden, eğitim-öğretim gören öğrencilere yönelik ödüllü etkinlik yarışması.
Ülkemizin ve bizlerin geleceği olan öğrencilerimizin, araştıran ve kendilerini geliştiren birer birey olmalarının yanı sıra kendi deneyim ve tecrübelerini ortaya koymalarına yönelik desteklerimiz devam ediyor. Bu kapsamda öğrencilerimizin, üniversitemizde 2017-2018 eğitim-öğretim yılı boyunca düzenlenecek her türlü sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde daha aktif olarak rol almalarını ve katılmalarını teşvik etmek amacıyla ödüllü ‘Üniversite Etkinlik Yarışması’ başlattık. 
15 Şubat 2018-29 Nisan 2018 tarihleri arasında üniversitemizde düzenlenecek olan seminer, panel ve sempozyumlara dinleyici ve katılımcı olarak iştirak eden, sinema, tiyatro, müze gezisine katılan ve kütüphanemizden yararlanan öğrencilerimiz topladıkları puan üzerinden ödüllendirilecek.
Etkinlik yarışmasına müracaat eden ve belirtilen tarihler arasında etkinliklere katılarak puan toplayan öğrencilerimizden; 2 öğrenciye yabancı dil kursu, 2 öğrenciye balon turu, 4 öğrenciye USET OTEL 2 gece konaklama, 2 öğrenciye Çanakkale turu, 3 öğrenciye 2 dönem üniversitemiz yemekhanesinden yemek, 2 öğrenciye 1 dönem üniversitemiz yemekhanesinden yemek ve sürpriz hediyeler verilecek.

‘Üniversitemiz Etkinlik Yarışması’na katılmak isteyen öğrencilerimiz https://sistem.nevsehir.edu.tr web adresi üzerinden müracaatlarını yaparak, https://bidb.nevsehir.edu.tr/tr/etkinlik-yarismasi?onizleme  adresinden yarışmaya dair detay bilgiye ulaşabilirler.