AK Parti Genel merkezi tarafından Bilgi Bankasında veri olarak hazırlanan Dosyalara konulmak üzere ANAR, Pollmark ve Denge isimli kamuoyu şirketleri tarafından yürütülen anketler büyük oranda tamamlandı.

''AK Parti Genel Merkezinde anketlerin tamamlanıp, gerekli analizlerin yapılması planlanıyor. Bayram sonrası anket sonuçlarını parti yönetimine sunulacak. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında sonuçlar inceleyecekler.''

Anketlerde Ne Soruldu?

Anketlerde vatandaşlara, ilk olarak mevcut belediye başkanınından memnun olup olmadıklarını soruları soruldu…

Ayrıca Yerel Seçimlerde  ''Kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz?'' şeklindeki başka bir soruyla da ''zemin yoklaması'' yapıldı.

Bu şekilde mevcut Belediye Başkanlarının performansları ölçülürken,Başarısız olan ve Parti oylarıyla ters orantı sağlayan Belediye Başkanları yerine Vatandaşlarımızın Nabzı yoklanarak “Belediye Başkan adaylarının isimleri de ortaya konulmuş olacak.

Yaklaşan yerel seçimlere hazırlık sürecini hızlandırılarak diğer seçimlerin aksine bu sefer Başkan adayları belirlenmesi sürecinde ciddi çalışmalar yürütülüyor.

Vatandaşlarla yapılan Anketler sonrası oluşan tablo Genel Merkezce istişare edilerek, AK Parti il, ilçe ve belde teşkilatlarıyla, kadın kolları ve gençlik kollarıyla da yaparak, en doğru isim üzerinde karar verilecek.   

AK Parti de Öncelik Büyükşehirlerde ve Başarılı Belediyelerin devamının açıklanması olacak. Daha sonrası Problemli belediyelerin Başkan Adaylarının tespitinde olacak.AK Parti Genel Merkezi ince eleyip sık dokuyarak Halkın beklentilerine cevap verecek,vizyon misyon sahibi ve Başarılı olacak isimlerin Aday gösterilmesine kesin gözle bakılıyor.Özellikle yıpranan başarısız olmuş ve hizmeti ne olursa olsun halktan kopmuş isimlerin bir sonraki 2014 Mart Yerel seçimlerinde kesinlikle aday gösterilmeyeceği belirtildi.

Anket ve Değerlendirmeler sonunda Nevşehir de bir çok Belediye Başkanlarının Değişebileceği belirtiliyor...Bekleyip görelim...

Herşey güzel olacak…

Nevşehir Değişime Hazır..!

Şimdi Nevşehir’de Yeni Dönem Başlıyor..!