AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme" başlığı altında düzenlenen toplantı Nevşehir'in Ürgüp İlçesine Bağlı Ortahisar kasabası Ramada Otel'de gerçekleştiriliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin başkanlığındaki toplantıya AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de katılıyor. 

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Mehmet Özhaseki başkanlığında, AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantının 2. Gününde düzenlenen toplantıya AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar,  AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Katip Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile birlikte Adana, Aksaray, Ankara, Hatay, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye ve Yozgat olmak üzere toplamda 12 ilin belediye başkanları, partilerin İl başkanları, il ve ilçe belediye başkanları, bazı bakan yardımcıları, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Mehmet Özhaseki; "AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantımızı Adana, Aksaray, Ankara, Hatay, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye ve Yozgat’tan gelen 129 belediye başkanımız ve teşkilat mensuplarımızın katılımıyla Nevşehir’de gerçekleştiriyoruz. Mahalli idarelere seçilen kimseler vatandaşa hizmet için o koltuklarda bulunur. Millete ve memlekete düşman olan terör örgütlerine yardım ve yataklık etmek, yolsuzluk yapmak, hizmet etmemek için değil. ‬‪Tüm yerel yöneticiler evvela bunu bilmeli ve ona göre hareket etmelidir" dedi.

Düzenlenen istişare toplantısının verimli geçtiğini aktaran AK Parti Nevşehir Milletvekili, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, toplantının hayırlı hizmetlere vesile olacağına inandığını kaydetti.

Gönül Belediyeciliği ile Sosyal Belediyeciliği en iyi şekilde yaparak bu alanlarda markalaşmış olan AK Parti’ye Nevşehir’den de en güzel katkıyı sunmayı hedeflediklerini kaydeden Açıkgöz; "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Nevşehir Bölge Toplantımızda şehrimizde bir araya gelen AK kadrolarımızla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde Gönül Belediyeciliği’ni ve AK hizmetleri daha da geliştirmek için durmak yok milletimizle el ele çalışmaya devam.‬" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; "Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet ÖZHASEKİ'nin katılımları ile 'Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme' toplantımıza ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz.Nevşehir ve Belediyemiz ile ilgili sunumlarımızla açılış konuşması yaparak bugünkü programlara başladık." dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca şehirlerin sorunlarının dinleneceği toplantıda, belediyelerin talepleri de dikkate alınacak.