Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Başkanlığında düzenlenen toplantıya, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ile il geneli Merkez mahalle ve köy muhtarları bir araya geldi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda mahalle ve köy muhtarlarına talimat vererek destek istedi.

2019 yılının ilk toplantısında Nevşehir Valisi Aktaş önemli konulara değinerek, muhtarlar, mahalle ve köylerine ait talep ve önerilerini iletti. Vali Aktaş iletilen konularla ilgili olarak çalışma yapılması talimatı verdi.
Toplantıdaki konuşmasına madde bağımlılığına dikkat çekerek başlayan Vali İlhami aktaş, bağımlılıkla mücadele konusunda muhtarlara büyük görevler düştüğünü belirterek, geleceğe yönelik bir tehdit haline gelen bağımlılıklarla mücadelenin yoğun ve kararlı bir şekilde sürdürülme zorunluluğunun altını çizdi.
“Çok kararlı ve sıkı bir şekilde üzerine gitmek zorundayız”
Vali Aktaş toplantıdaki konuşmasında, “Bağımlılık konusunda gençlerimizin içine düştükleri durumun biran önce ortadan kaldırılması için çok kararlı ve sıkı bir şekilde üzerine gitmek zorundayız. Mücadelede tüm kurumların iş birliği yapması gerekiyor. Öncelikli tedbirler almak ve gençlerimizi, ailelerimizi ve kurumlarımızı bu konuda bilgilendirmek en önemli çalışmadır. Bu noktada eğitim çalışmalarını ciddi bir şekilde yürütüyoruz” dedi.

Topuzluhan restaurantta yemekli düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Valiliğimizin düzenlediği Bağımlılıkla Mücadele programı kapsamında muhtarlarımızla bir araya geldik. “Sağlıklı nesiller için bugünden tedbir almalıyız. Toplumumuzu her zaman güçlü yapan inancımız,fedakarlığımız, birlikteliğimizdir. Bağımlılıkla mücadelemiz devam edecek” dedi.