23 Haziran Pazar günü (Yarın) yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul'da oy kullanan ve memleketleri Nevşehir'de tatilde bulanan vatandaşlar, tatillerini yarıda kesti. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Adnan Menderes terminalinde toplanan vatandaşlar, kendileri için tahsis edilen otobüslere binerek yola çıktı. 

Nevşehir'den 17 otobüs 968 kişi ile İstanbul'a "Yıldırım" çıkarması...

İstanbul'da yarın yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde oy kullanma hakkı bulunan Nevşehir'deki vatandaşlar, Cumhur İttifakı'nın AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a destek vermek için 17 otobüste toplam 968 kişi dualarla yola çıktı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, yarın yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığı seçimlerinde Nevşehirli olan Binali Yıldırım'ı desteklemek amacıyla tatilini memleketlerinde geçiren ve ikametgahı İstanbul'da olan Nevşehirli seçmeni İstanbul'a taşımak için 17 otobüs tahsis etti.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte Otobüslerde vatandaşları da ziyaret eden İl Başkanı Yanar, güzel bir netice olmasını dileyerek vatandaşlara teşekkür etti.

Binali'ye destek için 1000 Nevşehirli..!

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, İstanbul seçimleri için tatillerini yarıda kesip, Binali Başkanımıza oy kullanmak isteyen yaklaşık bin vatandaşı İstanbul'a gönderdiklerini söyledi.

Nevşehir Adnan Menderes Terminalinde 17 otobüs yaklaşık bin kişilik kafileyi yolcu eden  AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar; "İstanbul seçmeni olan Nevşehirli hemşerilerimizi Dualarını isteyerek yolcu ettik. Şimdi dua zamanı;  Sefer Bizden Zafer Allah’tan inşallah ..#inşaAllahBinali #DahaGüzelOlacak" dedi.

İstanbul'da yarın yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde oy kullanma hakkı bulunan Nevşehir'deki vatandaşlar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek vermek için akşam saatlerinde otobüslerle yola çıktı. 

Öte yandan Başkan adayı Binali Yıldırım, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'ın "Şimdi dua zamanı; Sefer Bizden Zafer Allah’tan inşallah .." sözlerine attığı tweetini beğendi.