Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu'nu makamında ziyaret eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici istişarelerde bulundular...

15 Temmuz Darbe girişimi ile Doğu ve Güneydoğu’da terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucu şehit olan polislerimiz adına Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’nun şahsına ve tüm polis teşkilatına baş sağlığı dileyerek sözlerine başlayan Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, "Emniyet Teşkilatı tüm birimleriyle mal ve can güvenliğimizin teminatıdır. Bu nedenle Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları olarak her zaman Emniyet Teşkilatımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Darbe kalkışması sonrası Tüm ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir'imizde de Demokrasi nöbetlerinde birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin yaşanılarak ortaya konulduğuna dikkati çeken Yanar, "Söz Konusu Vatan ise; Gerisi Müfredattır" dedi.

Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Yanar, '15 Temmuz'da ülkemiz FETÖ tarafından büyük bir ihanete uğramış ve felaketin eşiğinden dönmüştür. Bu süreçte ve demokrasi nöbetlerinde emniyet mensuplarımıza ve halkımıza büyük iş düşmüştür. Bu noktada emniyet mensuplarımıza teşkilatımız olarak teşekkür etmek Ayrıca son dönemde PKK ile yaşanan çatışmalarda şehadet mertebesine ulaşan emniyet mensuplarımız, askerlerimiz ve 15 Temmuz'da hainlerle mücadele eden özel harekat polisleri için başsağlığı dilemek amacıyla da bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Kendilerine ve tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyoruz' dedi.​


Ülkü Ocakları’nın eğitim ve ilim yuvası olduğuna vurgu yapan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici de, “Türk gençlerini biz elimizden geldiğince Ülkü Ocakları’nda tutarak eğitmeye çalışıyoruz. Biz bu eğitimleri verirken aynı zamanda gençlerimizi uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan da uzak tutmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Ülkü Ocakları önemli bir misyonu kendine görev edinmiş, temiz kalmayı hedef edinen bir vakıftır. İnşallah bu misyon ve hedefle, Türk gençlerine elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışacağız.” diye konuştu.

Leblebici, Özellikle gençlerimizi bataklığa sürükleyen uyuşturucu konusunda Nevşehir Emniyet Müdürlüğü olarak attığınız adımları yakından takip ediyor ve çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Ekiplerimiz elinden geldiğince çalışıyor. Trafik noktasında da gerekli çalışmaları yaptığınızı görüyoruz. Aldığınız önlem ve uygulamaların faydaları da ortadadır. Size ve tüm emniyet personeline teşekkür ediyoruz.” dedi.


Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu'da, bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her iki Başkan'a da  teşekkür etti. 

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Kalayoğlu, "Nevşehir'in yaşanabilecek en güzel illerin başında geldiğini, şehrin gerek asayiş, gerek ise trafik açısından iyi bir seviyede olduğunu belirterek, halkın huzuru ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Ziyaret sonrasında Sağ Duyu çağrısında bulunan iki Başkan, ilimiz Nevşehir'de yaşanabilecek olası provokatif eylemlere karşı birliktelik mesajı vererek , örnek olacak güzel bir suruş sergilediler.

Sözün Özü;

Bu güzel görüntü ile Nevşehir, demokrasi konusunda Türkiye’ye ve tüm partilere örnek olma yolunda büyük mana ve anlam içeriyor.

"Millet olma" olgusunun en güzel örneğini en son 15 Temmuz'da, tüm dosta düşmana gösteren halkımız bu güzel birliktelik görüntüsünü Nevşehir'de sürdürüyor.

Ve Bu güzel tablonun ülkemizin geçmiş olduğu bu zorlu günlerde Hayırlara vesile olması diliyoruz.