Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Kadir Has Stadyumu'nda gerçekleştirilen AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'ne AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, 23. Dönem Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, Eski Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'de katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın teşrifleriyle Kayseri 7. Olağan Kongremizi şölen havasında gerçekleştiriyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında; "AK Parti Nevşehir ailesi olarak Anadolu’nun kadim kenti, komşumuz Kayseri’deyiz. AK Kongremiz; teşkilatımıza, milletimize hayırlara vesile olsun.Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a Nevşehir’imizin selamlarını, dualarını, her daim desteklerini arz ederek; kendisine şehrimize teşrifleri için davette bulunduk. Nevşehir, hasretle Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan’ı bekliyor... #SevdamızNevşehir  @akpartinevsehir" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın katılımları ile Kayseri 7. Olağan İl Başkanlığı Kongremizi gerçekleştirdik. Komşu ilimiz Kayseri’ye, Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun." dedi.