Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’ye yüzde 50’nin üstünde oy veren illere teşekkür ziyareti kapsamında Kayseri’ye geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kayseri ziyaretinde yalnız bırakmadı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir süre görüştüler.

Ürgüp ve Kozaklı ile Nevşehir il geneli sorunlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletme şansı bulan Nevşehir heyeti, beraber çekindikleri fotoğraflada bu anı ölümsüzleştirediler. 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve mitinge katılmak üzere Kayseri’ye gelen Dünya Lideri Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Ürgüp’ümüze dair müjdeleri konuştuk. Reis’in tüm Ürgüp’e ve Ürgüplü hemşehrilerime selamları var." dedi.

Görüşmenin ardından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir; Dünya Lideri, Milletin Adamı, Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında. Kayseri’ye teşrif eden Cumhurbaşkanımızla bir aradayız. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’a #Sevdamız Nevşehir’imizle alakalı projelerimizi ve çalışmalarımızı arz ettik. Hep birlikte hemşerilerimizin mutlu, huzurlu, güçlü yarınları için çalışmaya devam AK hizmetlerle Kazanan Nevşehir oluyor." ifadelerine yer verdi...