AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yardımcısı Muhammed Feyzi Aygün başkanlığında ki Nevşehir heyeti, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda, seçim süreci ve takvimini, seçim koordinasyon merkezlerinin çalışma biçimlerini, sandık ve seçim kurulu temsilcilerinin görevlerini ve seçimle ilgili tüm konuların konuşulacağını aktaran İl Başkanı Yardımcısı Muhammed Feyzi Aygün,  toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yardımcısı Muhammed Feyzi Aygün açıklamasında; "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşen “Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları” toplantısına Nevşehir İl SKM başkanımız Mehmet Cingil, İl Başkan Yardımcımız Salih Açikgöz, il kadın ve gençlik kolları başkanlarımız RabiaYaman, Kazım Korkmaz ile birlikte katıldık" dedi. 

"İŞİ SIKI TUTACAĞIZ, HAFİFE ALMAYACAĞIZ"

Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'da 180 bin 524 sandıkta oy kullanıldığını, bu sayının 31 Mart seçimleri için 195 bine çıktığını hatırlatarak, "Dolayısıyla daha dikkatli olmalı, hiçbir sandığı boş bırakmamalıyız." dedi.

Rastgele bazı sandık kurulu üyelerini gece saatlerinde telefonla aradığını hatırlatan Erdoğan, "Birkaç tanesi henüz hangi sandıkta görevli olduğunu bilmiyordu, bilenler vardı, bir de 'bize henüz tebliğ edilmedi' diyerek işin idraki içerisinde olanlar vardı. Bak bir gece sizi de arayabilirim çünkü bu işi sıkı tutacağız, hafife almayacağız. Sıkı tutacağız ki 31 Mart'ta da Allah'ın izniyle sandıklardan biz çıkalım. Şimdi biz burada söyledik, tabii hemen o malum zat da aramaya başlayabilir yani." ifadelerini kullandı.