Ankara’da temas ve ziyaret ziyaretini sürdüren Nevşehir heyeti, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi makamında ziyaret etti.

 AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve beraberindeki heyet, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi makamında ziyaret etti.

Nevşehir heyeti, ziyaretlerinde kentteki hayvancılık ve besicilik sorunları, yem maliyetleri, tarım girdileri konularında Bakan Pakdemirli'ye bilgi verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’yi Nevşehir heyeti olarak ziyaret ederek, bölgemizin tarım faaliyetleri-ürünleri, tohumculuk ve gelecek projelerimiz hakkında kendisiyle istişarelerde bulunduk" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Nevşehir heyeti olarak Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli ve bakanlık bürokratları ile bölgemizin tarım faaliyetleri-ürünleri, tohumculuk ve gelecek projelerimiz hakkında bilgi alış verişinde bulunarak verimli bir toplantı gerçekleştirdik" dedi..

Ziyarette Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Okan Yılmaz ve kentteki bazı üreticilerde hazır bulundu.