Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener,  Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği(Gör-Bir) Nevşehir Şubesi Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

Nevşehir'de devam eden bazı yatırım projelerinin daha etkin ve hızlı yürütülerek vatandaşın hizmetine bir an önce sunulması amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya "hayırlı olsun" dileklerinde bulunularak, yatırımlar ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

Bakanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Nevşehir Milletvekilleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya Nevşehir'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının devam eden proje ve yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.


Nevşehir Milletvekilleri, daha sonra Sayın Bakan'a Nevşehir hakkında bilgiler verilerek, hazırlanan projelerle birlikte, özellikle Kozaklı ilçesinde ki sağlık turizmi potansiyelinden bahsettiler ve Nevşehir'in bir Sağlık ve Bakım Turizmi Merkezi olması yönünde Sayın Bakanın desteğini beklediklerini söyledi.

Ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Heyetine ayrı ayrı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, 'Şeref verdiniz dedi. Sayın Bakan , gerek sosyal devlet-sosyal belediyecilik ve gerekse bakım turizmi gibi konularda geliştirilecek projelere her türlü desteği vereceğini söyledi.


Nevşehir'de devam eden projeler ve planlanan yatırımların konuşulduğu ziyarette, birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir'e hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisinde olunduğu ifade edildi.

Açıkgöz; "15 Temmuz Şehit ve Gazilerimizi minnetle yad ettik."

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti TBMM Divan Katip üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya Hanımefendileri, Nevşehir GÖRBİR, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğimizin yer aldığı kalabalık bir Nevşehir Heyetiyle ziyaret edip; Nevşehirli Özel insanlarımıza, Gazilerimize ve Şehit yakınlarımıza yönelik sosyal projelerimizi istişare ettik. 15 Temmuz şehit ve gazilerimizi yad ettik. Oldukça verimli bir görüşme oldu. 14 yıldır AK PARTİ Hükümeti sosyal devlet anlayışı gereği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, özel insanlarımızın her zaman yanında destekçisi oldu ve olmaya devam edecek" dedi.

Nevşehir Heyeti tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya gerçekleştirilen ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraf ve Nevşehir'den getirilen hediyerin takdimi ile sona erdi.