Nevşehir'de belediye başkan aday adaylığı için ilk başvuru MHP'den geldi. 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler öncesinde partilerin aday adayları belli olmaya başladı. Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk başvuru ise MHP'den geldi. Doç. Dr. Özden Taşğın, Millliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne giderek Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

2019 Yerel seçimleri için aday adaylık süreci MHP’de erken başlarken Doç. Dr. Özden Taşğın Nevşehir’den adaylığını açıkladı.
Konya Ereğli’de dünyaya gelen ve uzun süredir Nevşehir’de yaşayan Doç. Dr. Özden Taşğın, MHP Nevşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek adaylık düşüncesini paylaşan ve olumlu görüş alan Doç. Dr. Özden Taşğın, Nevşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu da yaptı.
Özden Taşğın; “Bismillah; diyerek Genel Merkezimizden aldığımız müsaade ile adaylık başvurusunu yaptık. Rabbim her şeyin en güzelini bilendir. Hayırlı olsun” dedi.
Nevşehir'in sevilen gönül dostlarından Doç. Dr. Özden Taşğın’a aldığı kararın ve aday adaylığının hayırlı olmasını diliyor, başarılar temenni ediyoruz.