Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman ÖZGÜN ve Genel Sekreter İsmail CİHAN makine parkına yeni alınan iş makinelerini incelediler. 
 
Nevşehir  İl Özel İdaresi Makine Parkına kısa bir süre önce alınan Ekskavatör ve Yükleyici iş makinelerinden sonra şimdi de Caterpiller marka 2 adet Greyder alınmıştır.
 
Nevşehir İl Özel İdaresi Makine Parkında   bulunan 4 adet 1986 model  Kamatsu Greyder 29 yıldır hizmet vermesi sebebiyle ekonomik ömrünü doldurmuştur. İl Özel İdaresi Bütçesinden Devlet Malzeme Ofisi Kanalıyla tanesi 750.000,00.-TL  toplam 1.500.000,00.-TL ye iki adet Caterpiller Marka Greyder alınmıştır. 
 
Nevşehir  İl Özel İdaresi Makine Parkında hizmet verecek olan iki adet 140 lık Caterpiller Marka Greyderin uydu takip sistemi ile bilgisayar ile kontrolleri mümkün olmaktadır. Ayrıca 4 metre boyunda bıçak ekipmanına sahip ve 3 lü liperleme (kazı yapmak) sistemi de mevcuttur.
 
Nevşehir İl Özel İdaresinin hizmet anlayışına yakışır çok işlevli Caterpiller Marka 2 adet Greyder  alınarak hizmete sunulmuştur.