AK Parti Nevşehir camiasında yeni Belediye başkanı için meraklı bekleyiş sürüyor. Cuma günü Nevşehir merkez belediye başkan adayı belli olacağı hemen ardından hafta sonunda da Nevşehir e bağlı ilçe ve belde belediye başkanları değerlendirmeye tabi tutularak 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Başkan adayları belirlenerek önüüzdeki hafta açıklanacağı bildirildi.


Aday tanıtım galasının ise Kapadokya Kültür ve Sanat merkezinde ilerleyen haftalara AK Parti İl Başkanlığının açıklayacağı bir tarihte yapılarak kamuoyuna tanıtılacağı belirtildi...

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı, Milletvekilleri,AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanı tarafından masaya yatırılarak kesin aday belirlenecek.

İlçe ve Beldelerde Anket,yapılan temayül yoklamaları ve aday adayları listesini göz önünde bulundurarak kesin adayları belirleyecek. Kesin aday listesinin 02 Aralık'ta açıklanma olasılığı var. Nevşehir merkez ilçeleri ve beldeleri / kasabaları için AK Parti belediye başkan adayları belli olduğunda ilk kez FİB Haber.Com dan açıklanacaktır.


AK Parti Nevşehir Merkez belediye başkan adayı …
AK Parti Nevşehir Merkez Acıgöl  belediye başkan adayı …
AK Parti Nevşehir Merkez Avanos belediye başkan adayı …
AK Parti Nevşehir Merkez Derinkuyu belediye başkan adayı …
AK Parti Nevşehir Merkez Gülşehir belediye başkan adayı …
AK Parti Nevşehir Merkez Hacıbektaş belediye başkan adayı …
AK Parti Nevşehir Merkez Kozaklı belediye başkan adayı …
AK Parti Nevşehir Merkez Ürgüp belediye başkan adayı …
AK Parti Nevşehir Merkez Acıgöl Belde belediye başkan adayı …

AK Parti Nevşehir den 23 Belde beldesi belediye başkan adayı …