NEVŞEHİR(MHA) AK Parti’de geçtiğimiz günlerde temayül yoklamasına giren, ardından Parti genel merkezinde mülakata alınan Milletvekili aday adayları Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Aday adaylarının en çok ziyaret ettiği noktalardan biri de Memur-Sen İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adaylarından Eczacı Mustafa Açıkgöz, Gümüşkent Eski Belediye Başkanı Mustafa Arıkan ve Cumhur Aslan’da Memur-Sen İl Temsilciliğini ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden aday adayları arasına katıldı.

Ziyaretlerde Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve Eğitim-Bir-Sen Şube Yönetimi ile Memur-Sen’e bağlı sendikaların yöneticileri ile bir araya gelen AK Partili Nevşehir Milletvekili aday adayları Mustafa Açıkgöz, Cumhur Aslan ve Mustafa Arıkan, önce kendilerini tanıttılar, ardından seçim sürecine ilişkin düşüncelerini dile getirdiler.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir, ziyaretlerinden dolayı her üç Milletvekili aday adayına teşekkür ederken, seçim sürecinde kendilerine başarılar diledi.