AK Parti Nevşehir Eski İl Başkanı Mali Müşavir Ersan Erkut yaptığı yazılı açıklamada; "Nevşehir Mesele AK Parti Olunca  Net'tir. Küsüratı Sevmez" dedi. İşte Erkut'un o açıklaması....

Ak Parti 03 Kasımdan bugüne, 3 Genel Seçim Süreci Yaşadı.07 Haziran dada Allah nasip ederse 4 ncü Ak Parti Hükümeti iş başında olacak. Yaklaşık 13 yıllık Ak Parti hükümetleri döneminde vatandaşlarımızın
  tahminlerin ötesinde olan beklentiler, hayaller, gerçeğe dönüşmüş ve milletin iradesi cumhuriyet tarihinde görülmemiş  bir siyasi irade ortaya çıkarmıştır.Bu kolay elde edilebilecek bir başarı hikayesi değildir.

Düşünebiliyor muyuz.Bir siyasi iktidar düşünün, bir sonraki seçimdeki sloganı “Durmak Yok Hizmete Devam.”bu kadar iddialı bir sloganı sahiplenmek her iktidara nasip olmayacak bir meziyettir.  Hani bir söz vardır ya,” İnsan olaki  bu dünyada koya bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser.”hülasa milletimiz hakkı teslim etmektedir.

Bugün, üretkenlik kabiliyeti olmayan muhalefet partilerine bakılırsa, geçmiş statik zihniyetlerinin esiri olmuşlar ve milletin gönlüne girememenin verdiği çaresizliklerine  çare olarak, nasıl olsa insan aklı unutur mantalitesi ile kendilerinin içerisinde oldukları hükümetlerin tezahürü olan  o karanlık günlere ülkemizi döndürme gayretleri her geçen gün,ay yıl artmaktadır.

 Ülke adına bir vizyon, bir proje bir umut koyamayanlar , bugün  Kaos ve faiz lobilerinden medet ummakta, iç karışıklıklardan,ekonominin bozulmasına kadar , bekaları adına her yolu anti demokratik  olarak kendilerine çıkış güzergahı olarak gördüklerini  ezber etmiş durumdayız.

07 Haziran sonrası da koalisyon konuşmaları yapılmaktadır. Bu düşünceleri gene hüsranla sonuçlanacak, 2023 hedefleri olan Türkiye ye,Milletimiz her zaman olduğu gibi, gene istikrar diyecektir,kalkınma diyecektir.Söz sahibi itibarlı,güçlü Türkiye diyecektir.

Nevşehir de ise bunu birebir sahada yaşayan bu davanın bir ferdi olarak muhalefet partilerince her genel seçim şu söylenmiştir. Milletvekili dağılımlarının,1-1-1, 2-1 olacak şekliyle kamuoyu neznide bir algı oluşturma gayretleri hep olmuştur. Bunlar siyasetin içerisinde olacak şeylerdir. Ama hep şu görülmüştür ki, Ak Parti her defasında 3 milletvekilini hemşehrilerimizin desteğiyle almıştır.Gene alacaktır.2023 Hedefinden Nevşehir geriye düşemez. Halkımız Ülke üzerinde oynanan oyunları gayet iyi görmekte ve bilmektedir. Dertleri hizmet olmayanlara bu fırsatı tanımayacaktır. İsimler bu onuru gururu yaşar gelir geçer. Aslolan davadır. Bizler buna inanır bunu biliriz.

Cenab-ı Allah bizlere hamdolsun, R.Tayyip Erdoğan gibi bir liderle siyaset yapmayı nasip etti. Şimdide yeni arkadaşlarımız kurucu başkanımızın liderliğinde,2023 hedefi ile Ahmet Davutoğlu Genel Başkanımızla,Başbakanımızla yola devam ediyorlar.Allah değerli büyüklerimizi Ülkemizin ve milletimizin başından eksik etmesin.Birlik ve beraberliğimizi bozmasın.Allah yar ve yardımcıları olsun.Selam ve saygılarımla.

ERSAN ERKUT

AK PARTİ NEVŞEHİR E. İL BAŞKANI