Nevşehir MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol konuşmasında; Saygıdeğer Basın Mensupları

Değerli Hemşerilerim

Bugün burada 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanlığı' na aday olduğumu açıklamak amacıyla toplanmış bulunmaktayız.

Öncelikle Halkıma hizmete talip olmayı bize nasip eden Cenab-ı Hakka Hamd ediyorum.

Bu görevi şahsıma kayık gören tüm hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum.

Bilhassa bu vazifeyi şahsıma tevdi eden l başkanıma, merkez ilçe başkanıma, kadın kolları başkanıma ve yönetim kurullarına, ayrıca teşkilatlarıma ve dava arkadaşlarıma bana duydukları güven ve inançtan dolayı teşekkür ediyorum.

Siyasi düşünceleri ne olursa olsun şahsıma teveccüh gösteren tüm hemşerimizle birlikte, omuz omuza ve gönül gönüle vererek yapılması zor görünen icraatların nasıl kolayca gerçekleştiğini hep birlikte göreceğiz.

Özünde hizmet ve kul hakının olduğu bu görevi, Cenab-ı  Allah'ın yardımıyla başararak, onun rızasını kazanacağımıza da inanıyorum.

Hakkaniyet duygularıyla aday olan tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum.

Bu vesile ile 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerin şahsımıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temennni ediyor, sayhılar sunuyorum dedi...

Daha sonra konuşan 
MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ise konuşmasında ise şunları söyledi.

‘’ Saygıdeğer misafirler, değerli dava arkadaşlarım sinesinde vatan, millet ve bayrak sevgisini şerefle taşıyan Aziz Nevşehirliler, MHP olarak uzun süredir 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimleri sebebiyle titiz ve öz verili bir çalışma sürecini geride bırakmış bulunuyoruz.

Kamuoyu ile daha önce paylaşmış olduğumuz adaylarımıza kıymetli Nevşehirlilerin göstermiş olduğu yoğun ilgi selini görmek bizler için memnuniyet verici ve teşvik edici olmuştur.

MHP Teşkilatları olarak Nevşehir’in tamamına talip olduğumuzu buradan bir kez daha vurgulamak isterim.
Bu sebeple aday tercihlerimizi bilgili dürüst, fedakar  ve milletine hizmetkar aynı zaman da çağı yakalayan milletin değerlerini yücelten ve halkın her türlü meseleleri ile yakından ilgili aday profilleri üzerinde yoğunlaştırdık.
Bütün bu hususları gözetirken aynı zamanda değerli hemşerilerimizin de dilek, temenni ve uyarılar bizim için yol gösterici olmuştur.

Bu hususlardan hareket ile Nevşehir Belediye Başkanlığı için gerek teşkilatımız gerek ülkücü milliyetçi tabanımız ve gerekse Nevşehirli veya Nevşehir’de ikamet eden vatandaşlarımızın yüksek oranında gösterdiği güven ve teveccüh nedeniyle MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayımız olarak 10 yıl il başkanlığımızı gurur ile yapmış partili partisiz bütün vatandaşlarımızın haklı sevgisine ve güvenine mahzar olmuş Nevşehir’imizin öz evladı gerçek şehri emini sayın Mehmet Varol Beyefendiye huzurlarınızda tüm Nevşehir kamuoyuna takdim ediyorum. Mehmet Varol’un sadece bizlerin adayı değil tüm Nevşehir’imizin adayı olduğunu belirtiyor onu önce Yüce Rabbimize sonrada siz değerli Nevşehirlilere emanet ediyoruz.