Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı, Ramazan Bayramın ikinci gününde bayramlaştı. MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma yaklaşık iki saat sürdü. 

MHP İl binasında gerçekleşen bayramlaşma programına İl Başkanı İlhan Kaya, MHP 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Fazlı Koç Merkez ilçe başkanı Mustafa Ceviz, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz,Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker , İlçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. 

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Yaklaşan 24 Haziran seçimlerinde MHP'nin güçlü bir şekilde mecliste temsil edilmesi gerektiğini de vurguladı. İl Başkanı Kaya; MHP’nin çizgisi vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün sağlanması aynı zamanda Türk milletinin yanında olmasıdır. MHP’nin Türk siyasi hayatı için önemlidir. Biz Türk milleti için varız. Hep birlikte daha ileriye gideceğiz. ‘Önce Ülkemiz ve Milletimiz’ ilkesiyle hareket ederek 24 Haziran'da Allahın izniyle Nevşehir'e 3 hilali dikeceğiz.”ifadelerine yer verdi.

Haber: Mustafa Ferveren