Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 7 Haziran seçimleri öncesinde çalışmaları İl merkezinde esnaf ziyaretleri ile devam ediyor.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu ve partililer seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam ediyor. Nevşehir’de esnafları tek tek gezen MHP Milletvekili Adayları Varol, Yüksel ve Uğur tek tek esnafların sıkıntılarını dinlerken sıkıntılarını çözmek için kendilerine destek istediler. MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol ziyaretlerde yaptığı açıklamada MHP’nin artık Türkiye’nin yükselen bir değer olduğunu bunun için de ülkemizin ve Nevşehir’imizin MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu kaydetti.

MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel ise esnafların kendilerine çok büyük bir ilgi gösterdiklerini ifade ederken Nevşehir kararını vermiş ve iktidara bizimle yürüyor dedi.

MHP Nevşehir 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Uğur ise MHP iktidarında Nevşehir’in küllerinden yeniden doğacağını AKP’nin korku imparatorluğunun 7 Haziran seçimlerinde sona ereceğini ifade etti.