NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı’nın görevden alınmasının ardından yeni yönetim görev dağılımını da geçtiğimiz Cuma günü yaptı.

İlhan Kaya’nın il başkanlığına getirilmesinin ardından genel merkez tarafından onaylanan yeni yönetimin önümüzdeki günlerde Partinin ilimizde yeniden toparlanması için çalışmalarda bulunması bekleniyor.

Bu arada il Başkanı İlhan Kaya’dan öğrenilen bilgiye göre İlçelerde ve başkanlarında şimdilik bir değişim söz konusu değil.

Merkez ilçe Başkanı Burak Kalfaoğlu başta olmak üzere Nevşehir’e bağlı ilçelerdeki MHP Teşkilatlarında ve başkanlarında şu an itibariyle herhangi bir değişikliğin yapılmadığı öğrenildi.

MİLLİYETÇİ HARELET PARTİSİ İL BAŞKANLIĞINDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI. 

29 ŞUBAT 2016 DA GENEL MERKEZ TARAFINDAN ATANAN YÖNETİM İLK TOPLANTISINI YAPARAK GÖREV DAĞILIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

BUNA GÖRE :

İL BAŞKANI     : İLHAN KAYA

İL BŞK YRD.    : HASAN ERDOĞAN

İL BŞK YRD.    : İBRAHİM ALTINSOY

İL SEKRETERİ : SONER ERKAN DÜNDAR

İL MUHASİBİ    : CELAL UĞUR



PARTİMİZE VE NEVŞEHİRİMİZE HAYIRLI  UĞURLU OLMASI DİLEKLERİMLE..

İLHAN KAYA

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

NEVŞEHİR İL BAŞKANI

İLHAN KAYA KİMDİR :

1978 Avanos doğumlu olup ilk, orta ve lise öğrenimimi, Özkonak’ta tamamladım. 1994 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümüne kayıt oldum. Başarılı bir üniversite eğitiminden sonra 1998 yılında iyi bir derece ile mezun oldum. Üniversite öğrenimim boyunca Ankara Ülkü Ocakları ve MHP Genel Merkezi’nde çalışmalarda bulundum. 1999 Kasım-2000 Temmuz tarihleri arasında Burdur 58.Topçu Er Eğitim Tugayı’nda askerlik görevimi yaptım. 2004 yılında yapılan yerel seçimlerle Özkonak Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildim. 2009 yılına kadar Özkonak Belediyesi’nde Meclis Üyeliği yanında Belediye Encümenliği görevlerinde bulundum. 2011 yılından 29 Şubat 2016 tarihine kadar Nevşehir MHP İl Yöneticiliği görevinde bulundum. 29 Şubat 2016 tarihinde Genel Merkezimiz tarafından İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktayım. 2007 yılından bu yana Nevşehir’de esnaflık yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.