NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi sadece genel merkez bazında değil, il ve ilçe teşkilatlarında da önemli bir dalgalanma yaşıyor. Ancak ne olup bittiğine ilişkin il ve merkez ilçe teşkilatının suskunluğu da dikkatlerden kaçmıyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye muhalif isimlerin başlattığı ve yurt geneline yayılan süreçle ilgili ne il başkanı Göksel Taşçı’nın, ne de merkez ilçe başkanı Burak Kalfaoğlu’nun şu ana kadar dişe dokunur tek bir cümle bile sarf etmemiş olmaları da akılları karıştırıyor.

MHP Genel Başkanlığının muhaliflere destek veren 12 ildeki operasyonlarının ardından Nevşehir Teşkilatlarının bu konudaki görüşünü henüz kamuoyuna açıklamaktan imtina eden Taşçı ve Kalfaoğlu’nun Partideki bu denli çalkalanmaya karşın neyi bekledikleri de merak konusu.

İl ve Merkez ilçe teşkilatı olarak Muhalif genel başkan adaylarına destek olup olmayacaklarını, ya da Bahçeli’nin arkasında durmaya devam edip etmeyeceklerini net bir şekilde açıklamaları beklenen MHP İl Yönetimi ve Merkez ilçe yönetiminin suskunluğunun hayra alamet olmadığı yorumları her geçen gün yükseliyor.