TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Özel İdaresince kurulan Sıcak Asfalt Plent üretim Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından projelendirilen ve Nevşehir İli Sulusaray Kasabası İl Özel İdaresi Sıcak Asfalt Plent yerleşkesine tesis edilen 240 Ton Üretim Kapasiteli Batch Tipi Sıcak Asfalt Plent üretim tesislerindeki incelemelerinde Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e,İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz ve AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz eşlik etti.

Nevşehir  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Benli’den yeni kurulan ve yakın bir tarihte faaliyete geçecek Sıcak Asfalt Plent Tesisi hakkında bilgiler alan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "İl Özel İdaremiz bünyesinde kurulan sıcak asfalt plent üretim tesislerimizi inceledik. Nevşehir'imize hızlı ve ekonomik hizmete devam ediyoruz" dedi.

Açıkgöz; Üretimin olduğu yerde istihdamın olduğuna da dikkat çeken Milletvekili Açıkgöz, artık bundan böyle Nevşehir İl Özel İdaresi kendi tesislerinde Sıcak Asfaltını üreteceğini bu sayede hem ülke ekonomisine katkı sağlayacağını hem de kaliteli Sıcak Asfalt üretimi ile Nevşehir’e hizmet edeceğini ifade ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu, emeği geçenlere teşekkür etti.