AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Batman'da düzenlenen "Enerji Politikamız ve Doğu Akdeniz Meselesi" paneline katıldı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve 'in de yer aldığı panelde, Enerji Politikamız ve Doğu Akdeniz Meselesi Paneli

Batman Valiliği, Batman Üniversitesi, TPAO ve Birlik Vakfı Batman Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği "Enerji Politikamız ve Doğu Akdeniz Meselesi" konulu Panele, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Eski Başkanı ve Birlik Vakfı Kurucusu Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi İsmail Kahraman, AK Parti Kayseri Milletvekili Emrah Karayel ve LİMAK Holding sahibi-İşadamı Fenerbahçe Eski Asbaşkanı ve TFF Başkanı Nihat Özdemir, Batman Valisi Hulusi Şahin ve STK Temsilcileri katıldı.

Valilikte Vali Hulusi Şahin ile kısa bir görüşme yapan heyet, panelde konuşmak için Batman Üniversitesi Merkez Kampusuna geçti. 


HEDEFİMİZ BAĞIMSIZ ENERJİ GÜÇLÜ TÜRKİYE

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "TBMM Eski Başkanımız ve Birlik Vakfı Kurucusu Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Sn İsmail Kahraman, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn Fatih Dönmez, AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Emrah Karayel ve TFF Başkanı Sn Nihat Özdemir ile birlikte Batman Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, Birlik Vakfı'nın düzenlediği toplantıda ülkemizin ve dünyanın değişmeyen gündemlerinden biri olan “Enerji Politikamız ve Doğu Akdeniz”i konuştuk.  “Milli Enerji, Güçlü Türkiye” felsefemizi anlattık." dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün yaptığı konuşmasını dinlemek için TIKLAYINIZ!

Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Bizim için “Beka Meselemizdir”, Türkiye sadece fiziki coğrafyasıyla sınırlı değil; gönül coğrafyasıyla da bütün dünyaya komşudur. Bugün dünyada hem sahada hem de masada ‘Güçlü Türkiye’vardır.  Mazlumların ve mağdurların hamisi Türkiye’dir. Libya ile yapılan anlaşma da bizi Sevr ile Anadolu’ya hapsetmeye çalışan anlayışın yırtılıp, atılmasıdır. Başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn Fatih Dönmez’e gayretleri için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız ne kadar masum ve mağdur varsa savunmaktadır, ümmet-i Muhammed’i kollamaktadır. Aslında Cumhurbaşkanımız dünyaya yeni bir düzen öneriyor. Zalimliğin ve zulmün kol gezdiği dünyaya; adaleti, barışı ve huzuru tesis etmek için gece gündüz çalışıyor. Allah, kendisinden razı olsun. Bizler de gece gündüz demeden çalışarak yanında olmaya devam edeceğiz.  Bu panelde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadesine yer verdi.