AK Parti Batman İl Başkanlığı, yerel seçimlerde partiden belediye başkanı adayı olmak için başvuranlara yönelik teşkilat içinde dijital ortamda temayül yoklamasına gitti.

Batman Kültür Merkezinde gerçekleştirilen temayül yoklamasına, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti Batman Teşkilatı, Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayları için temayül yoklaması yaptı. İnternet üzerinden yapılan temayül yoklamasının ilk kez yapıldığını belirten AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yoklamanın direk Ak Parti Genel Merkezine aktarıldığını söyledi. 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "2019 Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında #Batman‘da  e-Temayül yoklamamızı gerçekleştirdik. Kadirşinas Batmanlı hemşerilerimize, teşkilatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.