AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yerel yönetimler istişare toplantıları kapsamında Çorum ilini ziyaret edip, AK Parti Teşkilatları ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz başkanlığında, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadag , İlçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İl Genel Meclis Üyelerinin katılımıyla parti binasında yerel yönetimler çalışmaları kapsamında istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Yerel Yönetimler Programı kapsamında leblebiler diyarı Çorum'da AK Parti il ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Çorum AK Parti İl teşkilatının istişare toplantısında parti teşkilatıyla bir araya gelen Açıkgöz, Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında Çorum’dayız.‬ ‪“AK davaya gönül vermiş, AK sevdalı hemşerilerimizle bir aradayız. Önümüzdeki seçimler için de milletimizin lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde gece gündüz demeden çalıştığımızda kazananın yine aziz milletimiz olacağını biliyoruz.”dedi.