Nevşehir'de evi yanan ailenin yaraları sarılıyor. Bir kaç gün önce Nevşehir merkez Esentepe Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen nedenden dolayı çıkan yangında evinde büyük zarar oluşan aileye AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sahip çıktı.

FİB Haber Merkezinde gündeme taşıdığımız haber sonrası hemen harekete geçen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yaşanan yangınla ilgili bilgi aldı. Yaşanan hadiseyle ilgili üzüntülerini dile getiren Açıkgöz, aileye hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de mağduriyet yaşanmaması için yardımcı olacaklarını açıkladı.

Can kaybının olmamasının büyük bir şans olduğunu belirten Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, oluşan zararın temini için gerekli yardımın yapılacağını söyledi. 

ZARAR TESPİT EDİLECEK

Milletvekili Açıkgöz; “Bu olayın tek sevindirici yanı ailenizin, çocukların zarar görmemiş olması. Maddi kayıplar giderilir. Bu konuda bizler de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Evin zarar tespitinin yapılmasının ardından gerekli yardımlar ulaşmış olacak. Bu konuda Nevşehir Belediye Başkanımız Atilla Seçen'de, konuyla yakından ilgilenecek. En kısa sürede inşallah bu kötü hatırayı sileceğiz” ifadelerini kullandı.

AİLE TEŞEKKÜR ETTİ 
Yaşadıkları çaresizlik üzerine destekleri için AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e teşekkürlerini ifade eden aile ise şunları kaydetti: "Bu zor günümüzde vekilimizi yanımızda görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yaşadığımız sıkıntı ortada. Evimiz içindeki eşya ile birlikte kül oldu. Çaresizlik içerisinde bize uzanacak bir yardım eli bekliyorduk. Sağ olsun Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz bize yalnız olmadığımızı gösterdi. Allah kendisinden razı olsun. Devletimize Milletimize Reisimize zeval vermesin" sözlerine yer verdi.