AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, pazar alışverişi yaptı, pazardaki esnafa "hayırlı işler, bereketli bol kazançlar" dileklerini iletti.

Nevşehir Halk Pazarı’nı gezen Milletvekili Açıkgöz, hem pazar esnafıyla hem de pazar alışverişi yapan hemşerileriyle sohbet ederek, gündeme ilişkin hemşerilerinin görüşlerini aldı. 

Pazar alışverişi yapan vatandaşlar ile de bir süre sohbet eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Kapalı Pazar Yerimizde hem alışverişimizi yapıyor hem de hemşerilerimizle hasbihal ediyoruz.‬ ‪“Anadolu’nun kadim geleneği ahiliği yaşatan esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek; ailecek, huzur ve güvenle alışveriş yapan hemşerilerimizle de sohbet ettik.”dedi.

Halk ile iç içe olan Milletvekili Açıkgöz’ün bu davranışı ile pazar esnafının da takdirini kazandı.  Vatandaşlar ise Açıkgöz'ü aralarında pazar alışverişi yaparken görmekten son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “İşte halkın vekili” dediler.